Over Billtobox

Billtobox is een product van Unifiedpost Group. Het is een digitale ontmoetingsplek waar boekhouders/accountants en hun klanten samenwerken. Billtobox zorgt voor minder administratie zodat je tijd wint.

Wie is Unifiedpost Group?

Unifiedpost is een Business-Process-as-a-Service provider (BPaaS). Wij ontwikkelen transactionele software met als doel om multi-stakeholder processen en bedrijfsprocessen op basis van documenten op continue basis te verbeteren.

Unifiedpost Group biedt een complete technologieportfolio aan voor identiteits- en documentbeheer, betalingen, betalingsbeheer en app-winkels met waardetoevoegende diensten. We ondersteunen bedrijven en B2B-communities. We bieden hen alledaagse oplossingen aan zoals facturatie, maar ook complexere oplossingen zoals ‘FinTech’ waardoor bijvoorbeeld handelsfinancieringdiensten mogelijk worden (bijv. dynamische kortingen en facturen).

In tegenstelling tot veel point-solution-providers, is Unifiedpost Group de one-stop-shop voor het stroomlijnen van uw financiële waardeketen.

 

Feiten en cijfers over Unifiedpost Group

UnifiedPost is een Belgisch bedrijf

 

240 FTE in de Benelux en Oost-Europa200M documenten verwerkt per jaar

 

Fantastische klantenreferenties vanuit verschillende sectoren

Licensed Payment Institute UnifiedPost streeft ernaar de nummer 1 solution provider in Europa te worden die transactiepoorten ondersteunt in verschillende industrieën en B2B (2C) -gemeenschappen.

Wie zijn onze partners?

Billtobox integreert met verschillende boekhoudprogramma’s. Zo zorgen we voor een naadloze uitwisseling van gegevens. Dit totaalpakket verhoogt uw efficiëntie enorm.