Wat is BilltoBox?

BilltoBox is de commerciële brand van Unified by Invoicing. Unified by Invoicing is het resultaat van het partnerschap tussen het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB) en UnifiedPost. Het is een uniek collaboratief platform dat exclusief is voorbehouden aan de beoefenaars van economische beroepen en hun klanten.

Unified by Invoicing is samengesteld uit 3 componenten

Wheretobill.com is het adres waar de accountant zijn kantoor registreert en aangeeft welke van zijn klanten het platform zal gaan gebruiken.

Tamtam.pro is het adres waar de accountant bepaalde gegevens zal kunnen beheren (momenteel in voorbereiding).

BilltoBox is de omgeving waar ondernemingen hun facturen ontvangen en verzenden. Het is een collaboratief platform tussen de accountant en zijn klanten. Als onderneming hoeft u enkel met BilltoBox te werken om online in verbinding te staan met uw accountant.

Bekijk de video voor accountants

Bekijk de video voor ondernemers

Wie zijn onze partners?

BilltoBox integreert met verschillende boekhoudprogramma’s. Zo zorgen we voor een naadloze uitwisseling van gegevens. Dit totaalpakket verhoogt uw efficiëntie enorm.
Een overzicht van onze partners

Exact
Exact 2
Unit4
Octopus
unit4 multivers
unit4 venice
Top Account
vero count
expertm
Briljant
advisors accountants-

UnifiedPost

UnifiedPost is een Business-Process-as-a-Service provider (BPaaS). Wij ontwikkelen transactionele software met als doel om multi-stakeholder processen en bedrijfsprocessen op basis van documenten op continue basis te verbeteren. UnifiedPost biedt een complete technologieportfolio aan voor identiteits- en documentbeheer, betalingen, betalingsbeheer en app-winkels met waardetoevoegende diensten. We ondersteunen bedrijven en B2B-communities. We bieden hen alledaagse oplossingen aan zoals facturatie, maar ook complexere oplossingen zoals ‘FinTech’ waardoor bijvoorbeeld handelsfinancieringdiensten mogelijk worden (bijv. dynamische kortingen en facturen). In tegenstelling tot veel point-solution-providers, is UnifiedPost de one-stop-shop voor het stroomlijnen van uw financiële waardeketen.

Interessante feiten en cijfers over UnifiedPost:

  • UnifiedPost is een Belgisch bedrijf
  • 240 FTE in de Benelux en Oost-Europa
  • 200M documenten verwerkt per jaar
  • Fantastische klantenreferenties vanuit verschillende sectoren
  • Licensed Payment Institute UnifiedPost streeft ernaar de nummer 1 solution provider in Europa te worden die transactiepoorten ondersteunt in verschillende industrieën en B2B (2C) -gemeenschappen.